Web Analytics Made Easy - Statcounter

این دو روز کلا مریض بودم و زمین‌گیر. ۸ آمپول پنی‌سیلین و دگزا زدم تا گاهی فقط برای نماز بروم حرم.
موکب‌های عراقی تقریبا جمع شده. اما چند موکب ایرانی همچنان به پاست. عراقی‌ها چنان ذوقی در جمع کردن موکب‌ها داشتند که ما در تمام شدن ماه رمضان در عید فطر داریم! گرچه مومنان در دل حسرت دارند از جمع شدن سفره رمضان، اما عیدفطر نیز بسی شادمانی دارد و خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این دو روز کربلایی‌ها کلهم در رفت و روب و جمع کردن موکب‌ها بودند. تا سال بعد و اربعینی دیگر.
۲۰میلیون زائر را سیر کردند و شستند و جا دادند و دست آخر هم راهی گوشه گوشه دنیا کردند. بی‌اجر و مزد دنیای ۲۰۱۹! گویی امری فطری بوده که از شکم مادر، به پر قنداق‌شان سنجاق شده.
الغرض! کربلا و نجف با انبوهی زباله‌ی۲۰میلیون زائر مانده و ایضا جاده‌ای به طول ۸۰کیلومتر با پس‌ماندهای مسافرانش.
عجب صبری دارند و دلی گنده این جماعت عراقی.
۲۰میلیون ۲۰ روز آمدند، خوردند و خوابیدن و رفتند ولی اینها خم به ابرو نیاوردند و حال باید یک ماه هم بشورند و بسابند تا بلکم پس‌ماندهایشان دفع شود. و دوباره سال بعد و بعد و بعد.
ما ایرانی جماعت که عجیب خوش‌بحالمان شد! که حتی ویزای ناچیز را هم ندادیم به خزانه بیت‌المال عراقی. دو قورت و نیم‌مان هم باقیست که این ۳۰۰-۴۰۰تومنی هم که خرج کردیم در این سفره ۷روزه، کاش مفت میشد. و چرا اصلا ما باید کرایه بدهیم از مهران تا نجف؟ مگر همش مفت نیست؟!
نگاه توریستی و اقتصادی هم به اربعین داشته باشیم حداقل ما ایرانی‌ها سودی برای آنها نداریم! نه پول ویزا می‌دهیم و نه اهل سوغات خریدن هستیم و نه البته توانش را داریم!
به همت دولت تدبیر و امید، ارزش پول‌مان عجیب خورده به کف! همین که برویم و بیاییم و سر بار عراقی‌ها نشویم، کلاهمان را باید مترها بیندازیم بالا!
خدا پدر موکب‌دارها را بیامرزد که اگر نبودند، با این ارزش ریال‌مان، بایستی ۸۰کیلومتر، نان و نوشابه زپرتی عراقی را می‌خوردیم و آروغش را هم نثار پدر بزرگوار کسی میکردیم که این بلا را سر ریال مظلوم ما آورد.
القصه!
حال که موکب‌ها جمع شده، خرج من تقریبا روزی ۷۰۰-۸۰۰ هزار تومان در عراق است؛ کرایه،جای‌خواب و غذا و ایضا نت رومینگ بسیار گران است.
شایعات بسیاری‌ست که اعتراضات مردم عراق به دولت از نو شروع خواهد شد. برعکس تفسیرهای سیمای ما ظاهرا آتش اعتراضات گُر خواهد گرفت.
قصد دارم بروم میدان التحریر، تکریت و بصره و رمادی و شهرهای دیگر.دلم به ماندن است تا شاهد ماجرا باشم.لکن خدا کند پولم کفاف دهد.

منبع: جام جم آنلاین

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: جواد موگویی شاید اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۶۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماه در وضعیت اوج زمینی قرار می‌گیرد

ماه هفدهم اردیبهشت به دورترین فاصله از زمین خواهد رسید و کمی کوچک‌تر از زمان‌های دیگر به نظر می‌رسد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، ماه دوشنبه -هفدهم اردیبهشت- به دورترین نقطه در امتداد مدار خود به دور زمین خواهد رسید و کمی کوچک‌تر از زمان‌های دیگر به نظر می‌رسد؛ فاصله ماه از زمین متفاوت است، زیرا مدار آن کاملاً دایره‌ای نیست، کمی بیضی شکل است و یک مسیر بیضوی را طی می‌کند؛ همان‌طور که ماه هر ۲۹.۵ روز یک‌بار این مسیر بیضی شکل را به دور زمین طی می‌کند. فاصله آن ۱۴ درصد بین ۳۵۶ هزار و ۵۰۰ کیلومتر در حضیض (نزدیک‌ترین فاصله به زمین) و ۴۰۶ هزار و ۷۰۰ کیلومتر در اوج (دورترین فاصله از زمین) تغییر می‌کند.

اندازه زاویه‌ای ماه نیز با همان فاکتور بین ۲۹.۴ و ۳۳.۵ دقیقه قوسی متفاوت است و روشنایی آن نیز تغییر می‌کند، البته تشخیص این اتفاق در عمل دشوار است زیرا فازهای آن نیز هم‌زمان در حال تغییر است.

مقارنه ماه و سیاره عطارد

ماه و سیاره عطارد دوشنبه -هفدهم اردیبهشت- در یک راستا قرار می‌گیرند، به طوری که ماه ۲۸ روزه از زاویه سه درجه و ۴۹ دقیقه‌ای جنوب سیاره عطارد عبور می‌کند، این پدیده از اصفهان قابل مشاهده نخواهد بود، زیرا آن‌ها در طول روز به بالاترین نقطه خود در آسمان خواهند رسید و زمان سحر نیز بیش از پنج درجه بالاتر از افق نخواهند بود.

ماه در قدر منفی ۹.۴ و سیاره عطارد در قدر ۰.۶ هر دو در صورت فلکی حوت قرار دارند، این دو جرم به قدری از یکدیگر فاصله دارند که در میدان دید تلسکوپ قرار نمی‌گیرند، اما با چشم غیرمسلح یا دوربین دوچشمی قابل رصد هستند.

ماه در حضیض خورشیدی

چرخش ماهانه ماه به دور زمین باعث می‌‏شود دوشنبه -هفدهم اردیبهشت- به نزدیک‌ترین نقطه از خورشید در فاصله ۱.۰۰۶۷ واحد نجومی از خورشید برسد، این اتفاق تقریباً زمانی رخ می‌دهد که مدار ماه آن را بین خورشید و زمین قرار می‌دهد؛ در لحظه حضیض ماه، زمین در فاصله ۱.۰۰۸۹ واحد نجومی از خورشید و ماه در فاصله ۱.۰۰۶۷ واحد نجومی از خورشید قرار خواهد گرفت، فاصله بین زمین و ماه نیز ۰.۰۰۲۴ واحد نجومی (۳۶۳ هزار کیلومتر) خواهد بود.

کد خبر 750963

دیگر خبرها

  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روزچهارشنبه هجدهم اردیبهشت
  • فصل جدید تجارت با همسایه غربی
  • تصاویر نجومی هجدهم اردیبهشت (۷ مه)
  • آغاز پروازهای حج تمتع فرودگاه ارومیه از ۱۸ خرداد
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • همراه با خبر‌های ورزشی هفدهم اردیبهشت استان قزوین 
  • تصاویر نجومی هفدهم اردیبهشت (6 مه)
  • ماه در وضعیت اوج زمینی قرار می‌گیرد
  • اوقات شرعی هفدهم اردیبهشت ماه به افق آبادان و خرمشهر