Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین-مریم علیزاده؛ پس از تشدید تحریم ها علیه کشورمان و اوج آن در مسدود کردن دسترسی بانک مرکزی به ارزهای حاصل از صادرات برق و گاز به کشور عراق، بازگشت این پول به کشور با تعلل همراه شد.

در این رابطه سیدحمید حسینی عضو اتاق ایران و عراق در گفتگو با خبرنگار اقتصادآنلاین بیان داشت: سال گذشته بانک مرکزی کشورمان برای دریافت پول گاز و برق از کشور عراق، حسابی را در بانک تجارت این کشور باز کرد که دولت عراق مکلف شد پول گاز و برق صادراتی ایران را به این حساب واریز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: در این میان اما با تشدید تحریم های آمریکا علیه بانک مرکزی کشورمان، کار انتقال پول از بانک تجارت عراق متوقف شد. اما این بدان معنی نیست که عراقی ها پول گاز و برق را پرداخت نکرده اند چراکه تا پیش از 14 اردیبهشت سال جاری که تحریم علیه بانک مرکزی اعمال نشده بود، ما ارز حاصل از صادرات را از حساب بانک مرکزی در بانک عراقی برداشت می کردیم.

حسینی در پایان خاطرنشان کرد: درحال حاضر با توجه به جلسات متعددی که با طرف عراقی داشتیم، راه دیگری برای نقل و انتقال ارز حاصل از صادرات به کشور پیش بینی شده که به زودی بوسیله آن پول گاز و برق صادر شده به عراق از بانک تجارت این کشور برداشت خواهد شد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ارز برق عراق گاز صادرات برق حاصل از صادرات پول گاز و برق بانک مرکزی بانک تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۱۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام یا تغییر رویکرد در انتظار دانشگاه‌های کم دانشجو

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره طرح آمایش آموزش عالی گفت: طرح آمایش آموزش عالی را مرحله به مرحله پیش می‌بریم و سعی می‌کنیم که از این به بعد توسعه براساس نیاز باشد و هر رشته‌ای که تأسیس می شود دارای پیوست اشتغال باشد و دانشگاه‌هایی که با کمبود دانشجو مواجه هستند و یا ظرفیت آن‌ها کاهش‌یافته، سعی می‌کنیم آن‌ها را یا تغییر رویکرد داده و اولویت‌های آنها را تغییر دهیم یا این‌که با برخی از دانشگاه ادغام کنیم.

وی درباره این سوال که در سال ۱۴۰۲ تسهیلات بانک مرکزی در رابطه با ارز دانشجویی به چه صورت بود افزود: خوشبختانه دکتر فرزین (رییس کل بانک مرکزی) در زمینه ارز دانشجویی بسیار با سخاوت برخورد می‌کنند و خود پیشنهاد ارائه می کنند که برای تسهیل تخصیص ارز دانشجویی چه کارهایی باید انجام شود و ما در این زمینه مشکل نداریم.

وزیر علوم درباره راه اندازی شعب دانشگاه های ایرانی در عراق نیز افزود: دانشگاه‌های بزرگ ما با مسافرت‌ها و بازدیدهایی که داشته‌اند با دانشگاه‌های مطرح عراق توافق‌نامه های امضا کرده‌اند و درحال تأسیس شعب هستند دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران و برخی از دانشگاه شهرستانی، خوشبختانه در این زمینه اتفاقات خوبی افتاده است در وزارت بهداشت نیز قبلاً نظیر آن اتفاق افتاده بود.

کد خبر 6100560

دیگر خبرها

  • ادغام یا تغییر رویکرد در انتظار دانشگاه‌های کم دانشجو
  • رشد ۹۸ درصدی صادرات کالا از گمرک خسروی
  • افزایش ۶۵ درصدی صادرات سیر/ روسیه مقصد نخست صادرات سیر خشک
  • جزئیات توافق برای تاسیس شعب دانشگاه‌های ایرانی در عراق
  • بسیاری از دستاوردهای استان مرکزی همت سپاه و بسیج حاصل شد
  • تبعات سیاست ارزی غلط بانک مرکزی/ از «تنبیه صادرکنندگان» تا «کاهش توانمندی کشور در رقابت‌پذیری در بازار‌های صادراتی»
  • صادرات کالاهای اظهارشده در گمرک خسروی رشد ۹۸ درصدی داشت
  • چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند
  • «همتی» برای چاپ پول نیست! | آمارهای واقعی از وضعیت پولی کشور