Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که فدراسیون نشین ها در روز های اخیر برای دریافت تنها 68 هزار دلار برای حق پخش بازی های ایران مقابل هنگ کنگ، عراق و بحرین حماسه سرایی کردند خبرهایی مبنی بر فروش تنها یک بازی ایران به قیمت 300 هزار دلار از سوی یک شرکت عراقی به گوش می رسد... آن هم فروش دیداری که حق پخش آن متعلق به ایران است

به گزارش طرفداری، فدراسیون فوتبال در روز های گذشته اعلام کرد در اقدامی تاریخی 68 هزار دلار بابت حق پخش 3 بازی تیم ملی از تلویزیون پول گرفته و قدمی بزرگ در راه دریافت حق پخش برداشته اما خیلی زود معلوم شد این اولین بار نیست که تلویزیون بابت پخش بازی های تیم ملی به فدراسیون فوتبال پول می دهد و قبلا هم چنین اتفاق مشابهی رخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فدراسیون زمان ریاست مهدی تاج و دبیر کلی محمدرضا ساکت یک بازی دوستانه ایران - توگو را 30 هزار دلار به صدا و سیما فروخته بود. از زمانی که فیفا فدراسیون های فوتبال زیرمجموعه خود را مجاب کرد بابت حق پخش بازی های ملی خود در میادین بین المللی درآمدزایی کنند، همیشه فدراسیون فرکانس بازی هایی که به میزبانی خودش برگزار می شد را یا به صداوسیما و یا از طریق صداوسیما واگذار می کرد.

دو روز بعد از انتشار خبر فروش بازی های ایران در رقابت های انتخابی جام جهانی مشخص شد فدراسیون فوتبال ایران در این قضیه ارزان فروشی کرده است چون که زمان سرپرستی حیدر بهاروند و دبیرکلی نبی در فدراسیون، کمیته بازاریابی فدراسیون فوتبال بابت دو بازی دوستانه مقابل ازبکستان و بوسنی 52 هزار دلار از تلویزیون پول گرفته بوده و این قضیه بدان معنا است که هر بازی دوستانه ایران در آن زمان 26 هزار دلار فروخته شده و حالا فدراسیون بازی های رسمی را به قیمت تقریب 23 هزار دلار واگذار کرده است. (ایران در سه بازی از 4 بازی خود در منامه میزبان محسوب می شود. درآمد حق پخش تلویزیونی بازی با هنگ کنگ، بحرین و عراق متعلق به ایران است و بازی با کامبوج به تیم حریف تعلق دارد چون ما در بازی قبلی مقابل کامبوج میزبان بودیم و اگر کرونا شرایط جهان را اینگونه نمی کرد، باید برای این بازی به کامبوج می رفتیم.)

بحرین میزبان است اما حق پخش 3 بازی برای ایران است

شاید برای خیلی ها سوال پیش بیاید که چرا فدراسیون فوتبال بابت این بازی ها پولی دریافت کند در حالی که این بازی ها در خاک کشور بحرین برگزار می شود اما حقیقت ماجرا این است که ایران مقابل عراق، بحرین و هنگ کنگ میزبان است و اگر پاندمی کرونا وجود نداشت این بازی ها باید در خاک ایران برگزار می شد و به همین دلیل حق پخش این سه بازی باید به ایران برسد.

احسان اصولی در گفتگویی که با سایت فدراسیون داشت مدعی شد فدراسیون از طریق نامه نگاری با AFC، فدراسیون فوتبال بحرین و شرکتی که فرکانس بازی های گروه c را در اختیار فدراسیون های شان قرار می دهد، 68 هزار دلار دریافت کرده است.

از حرف های احسان اصولی چنین به نظر می آید که این پول را صدا و سیما به فدراسیون پرداخت نکرده و بلکه فدراسیون با کمک صدا و سیما این پول را از شرکتی که فرکانس بازی ها را در اختیار داشته، گرفته است.

23 هزار دلار کجا، 300 هزار دلار کجا؟

این که چرا فقط 68 هزار دلار برای بازی های تیم ملی گرفته شده، سوال اولی است که کمیته بازاریابی فدراسیون باید به آن پاسخ بدهد اما مساله جایی عجیب تر و پیچیده تر می شود که امروز از عراق خبر رسیده 5 شبکه عراقی به نام های شرقیه، الریاضیه، سومریه، یو تی وی و شباب اسپورت از طریق شرکتی عراقی به نام PRO که مدیر آن با رییس فدراسیون فوتبال عراق نسبت فامیلی دارد، حق پخش بازی ایران - عراق را به قیمت 300 هزار دلار خریداری کرده اند.

معلوم نیست این 300 هزار دلار به چه کسی داده شده است؟ یا همان شرکتی که حق پخش را به قیمت 68 هزار دلار از ایران خریده، تنها یک بازی را با قیمت 300 هزار دلار فروخته و بالغ بر 13 برابر پولی که برای بازی ایران و عراق به فدراسیون ما داده بوده، دریافت کرده (68 هزار دلار برای 3 بازی یعنی هر بازی حدود 23 هزار دلار) که این نشانه اشتباه بزرگ کمیته بازاریابی فدراسیون فوتبال و تحمیل ضرر چند میلیارد تومانی به فوتبال ایران است و یا این 300 هزار دلار هم درآمد فدراسیون فوتبال از فروش حق پخش به شبکه های خارجی بوده است. به هر حال منتظر شفاف سازی کمیته بازاریابی فدراسیون هستیم تا تکلیف این 300 هزار دلار را مشخص کند.

رد پای یک شرکت ایرانی در قرارداد بی سر و صدا و سنگین!

گفته می شود رد پای یک شرکت ایرانی هم در قرارداد بسته شده میان شرکت پرو و 5 شبکه تلویزیونی عراقی که مجوز پخش بازی ایران و عراق را از شرکت بحرینی که فرکانس ها را در اختیار دارد، خریده اند، به چشم می خورد. این شرکت ایرانی که در فدراسیون قبلی هم از طریق برادر یکی از مدیران وقت سازمان لیگ با فدراسیون فوتبال در زمینه حق پخش همکاری می کرد و دو دوره هم با باشگاه استقلال برای دریافت و پخش سیگنال بازی های استقلال در لیگ قهرمانان آسیا همکاری داشت، واسطه این قرارداد 300 هزار دلاری شبکه های تلویزیونی عراق و شرکت پرو با فروشنده حق پخش بازی های ایران بوده است.

 

بیشتر بخوانید:

ارزان فروشی فدراسیون فوتبال به تلویزیون، حماسه ملی قلمداد شد

احسان اصولی حتما با تاج، ساکت و نبی تماس بگیرد! / کمیته بازاریابی یا کمیته تبلیغات؟

روایت عضو هیات رییسه از پرداخت 68 هزار دلاری صدا و سیما / حماسه سازی از یک اتفاق عادی

 

اخبار داغ 

تجاوز به گلناز جلوی دخترش توسط رستوراندار تهرانی + جزییات برترین های قرن با محمود فکری؛ زد و بندها فوتبال ایران را خراب کرد | پورحیدری، پروین و حجازی را انتخاب می کنم! طوفان فرهاد مجیدی علیه مدیریت باشگاه استقلال! علی انصاریان بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم بلغارستان شد خودکشی بازیکن سابق آکادمی میلان؛ پدر بازیکن، نژادپرستی را دلیل خودکشی نمی داند رونالد دی بوئر: با این سیستم بارسلونا و تیم ملی هلند، تن کرایوف در گور می لرزد!

منبع: طرفداری

کلیدواژه: کمیته بازاریابی فدراسیون فدراسیون فوتبال پخش بازی حق پخش بازی بازی ایران صدا و سیما هزار دلار تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۳۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مورد عجیب عبدالله

فولاد خوزستان، یکی از سه تیم انتهایی جدول لیگ برتر فوتبال ایران که حال و روز خوشی را تجربه نمی‌کند و خطر سقوط به دسته پایین‌تر این تیم را تهدید می‌کند، در شرایط عجیبی گیر کرده است. این شرایط متوجه عبدالله ویسی، سرمربی این باشگاه است که به تازگی در اقدامی بی‌سابقه که از آن به‌عنوان سنگین‌ترین جریمه تاریخ فوتبال ایران یاد شده است، مبلغ دو میلیارد تومان جریمه شده ست.

این موردی است که روز گذشته کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در اطلاعیه‌ای کوتاه از آن پرده برداشت و نوشت: «عبدالله ویسی، سرمربی تیم فولاد خوزستان، به دلیل مصاحبه غیرفنی و خارج از حوزه مسئولیت خود و اظهارنظر غیرمسئولانه و غیرحرفه‌ای علیه فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ مبلغ دو میلیارد تومان جریمه نقدی شد. مبلغ جریمه نقدی باید در مدت یک هفته پرداخت شود. ادامه فعالیت این مربی در لیگ برتر منوط به پرداخت جریمه است».

پیش از این بار‌ها سابقه داشته که جریمه‌های مالی برای بازیکنان و سرمربیان در نظر گرفته شود؛ ولی رقم دو میلیارد تومان جریمه از آن دست اتفاقات شوکه‌کننده‌ای است که تا به الان نظیرش دیده نشده است. ازاین‌رو بسیاری بر آن شده‌اند تا دلیل این جریمه سنگین را بیابند. به عبارت ساده‌تر، این سؤال مطرح می‌شود که کدام مصاحبه غیرفنی از سوی ویسی مطرح شده که استحقاق چنین جریمه سنگینی را داشته است؟ برای رسیدن به پاسخ این پرسش باید سری به هفته گذشته زد که فولاد در اراک در دیداری دشوار مقابل آلومینیوم یک – یک مساوی شد. پس از آن بازی، عبدالله ویسی در کنفرانس خبری در شرایطی که به‌وضوح ناراحت به نظر می‌رسید، از ناتوانی کمیته اخلاق و انضباطی فدراسیون و سازمان لیگ گله کرده و خواستار ورود شورای امنیت ملی و حفاظت اطلاعات شده بود.

او گفته بود: «حرص می‌خوریم که می‌گوییم ورزش سالم و سلامت و پاک است. اگر کمیته اخلاق و کمیته انضباطی و فدراسیون و سازمان لیگ نمی‌توانند دخالت کنند و نمی‌توانند ببینند که چه بازی‌هایی دارد رقم می‌خورد و اگر عرضه ندارد، شورای امنیت ملی و حفاظت اطلاعات بیایند وسط و بازی‌ها را رصد کنند و نگذارند حقی ضایع شود. ما جلوی دوربین یک جور حرف می‌زنیم و بازی‌های ما یک جور دیگر درمی‌آید. این حق‌خوری و ظلم به فوتبال است. انتظار داریم فدراسیون بازی‌ها را رصد کند. خودمان را می‌زنیم به آن راه که هر اتفاقی می‌افتد، آن سر قضیه است که هم شما می‌دانید و هم من و هم تمام فوتبالیست‌ها، جلوی دوربین حرف دیگر می‌زنیم و پشت قضیه کار‌های دیگر می‌کنیم. جمع کنید لطفا و نگذارید حق کسی چه در قهرمانی و چه در سقوط ضایع شود».

این بخش از صحبت‌های ویسی در کنفرانس خبری حالا مشخصا برایش گران تمام شده است؛ هرچند او در همان کنفرانس کذایی مجبور شد درباره یکی دیگر از بازیکنان خبرساز تیمش صحبت کند: ابراهیم سلجوقی. ماجرای این بازیکن هم از آن دست اتفاقات عجیب‌وغریبی است که در فوتبال ایران و باشگاه فولاد رقم خورده است.

این یکی مربوط به خبری است که خبرگزاری تسنیم هفته گذشته به آن پرداخت و نوشت که «ابراهیم سلجوقی از سال ۱۳۹۵ و در دوره مربیگری سیروس پورموسوی به فولاد خوزستان پیوست؛ بازیکنی ۳۱ ساله که هفت فصل متوالی در فهرست باشگاه خوزستانی بوده است؛ اما آمار بازی بسیار کمی دارد. با اینکه معمولا بازیکنان فولاد شناخته‌شده هستند، این بازیکن گمنام است. در سایت باشگاه فولاد آمار بازی این بازیکن ۱۶ دقیقه عنوان شده و در لیگ برتر فصل ۱۴۰۰-۱۳۹۹ یک دقیقه و در جام حذفی فصل ۱۴۰۱-۱۴۰۰ به مدت ۱۵ دقیقه برای این بازیکن آمار بازی به ثبت رسیده است. درحالی‌که سایت باشگاه فولاد پست این بازیکن را مهاجم عنوان کرده؛ ولی او در یکی از مصاحبه‌هایش پست خود را مدافع اعلام کرده است. این موارد در حالی رخ می‌دهد که در فصل اخیر به دلیل محدودبودن فهرست فولاد به‌ناچار چند بازیکن خود را در فهرست مازاد قرار داد. در فصول گذشته بار‌ها دیده شده است که بازیکنان بزرگ باشگاه خوزستانی به دلیل پر بودن فهرست و جایگزینی بازیکنان جدید با قلم قرمز مربیان خود روبه‌رو شده‌اند؛ اما درباره سلجوقی اوضاع متفاوت است. هنوز مشخص نیست چرا و چطور این بازیکن گمنام توانسته است در دوره حضور مربیان متوالی هفت فصل پی‌درپی در این تیم حضور داشته باشد».

مطرح‌شدن اسم ابراهیم سلجوقی هم بدون حاشیه نشد؛ چند ساعت بعد از گزارش تسنیم، عنوان شد که او پسر یکی از سرداران سپاه است که در فولاد با وجود چنین کارنامه‌ای مشغول به کار است. این یکی هم از دیگر مواردی شد که ویسی را بر آن داشت تا درباره ابراهیم سلجوقی در کنفرانس خبری صحبت کند. او در دفاع از این بازیکن گفت: «نجاست فوتبال را رها کردیم و برای تیمی که نماد فوتبال ایران است، حاشیه درست می‌کنیم و ظلم است. بچه علی پروین و ناصر حجازی فوتبالیست شد نابودش کردند، می‌گویند فرزند فلان سردار در تیم فولاد است، من آدم سیاسی نیستم. این بازیکن از پنج‌سالگی در تیم‌های پایه فولاد بوده و از کجا می‌دانست آن موقع پدرش سردار می‌شود؟ تیم را به حاشیه نبرید. چرا این حرف‌ها را می‌زنید؟ اگر می‌رفت دکتر و رئیس دانشگاه می‌شد، هم می‌گفتند پدرش سردار است، این ظلم است».

به هر روی عبدالله ویسی و فولاد خوزستان حالا در شرایط بحرانی‌تر از قبل گرفتار شده‌اند. آن‌ها باید امروز در شرایطی روبه‌روی تیم تراکتور قرار بگیرند که با حاشیه جدیدی روبه‌رو شده‌اند. ویسی روز گذشته هم در مقام دفاع از صحبت‌هایش برآمد. او در کنفرانس خبری و در شرایطی که مشخصا تصور می‌کرد دو میلیارد ریال جریمه شده و نه دو میلیارد تومان، گفت: «من هفته گذشته صحبتی داشتم که به برخی از دوستان که برای من قابل احترام هستند، برخورد و شنیدم فدراسیون دو میلیارد ریال من را جریمه کرده است؛ زیرا خواسته بودم که بازی‌ها را رصد کنند. خب رصد نکنید و صد میلیون تومان دیگر هم من را جریمه کنید. مگر من چه گفتم، فقط خواستم بازی‌ها را رصد کنند. گواردیولا و مورینیو هم این را می‌گویند؛ اما هنوز به کمیته انضباطی نرفته‌ام، برای من حکم بسته‌اند».

دیگر خبرها

  • داوران بازی تیم ملی فوتبال معرفی شدند
  • اعلام اسامی داوران بازی هنگ‌کنگ - ایران
  • داور بازی ایران و هنگ کنگ معرفی شد
  • داور بازی ایران و هنگ‌کنگ معرفی شد
  • حکم تاریخی کمیته انضباطی فدراسیون: تنبیه آزارگر به جای قربانی
  • فراز : از کمیته انضباطی بابت این رای تشکر می‌کنم
  • درخواست تجدید نظر اسپورتینگ بابت فرد توهین کننده به طارمی رد شد
  • ورود فدراسیون فوتبال به حواشی بازی پرسپولیس - سپاهان در آزادی / فیلم
  • بازی دوستانه تیم فوتبال جوانان با هوادار تهران
  • مورد عجیب عبدالله